ÒPTICA

Assessorament estètic

 

T’ajudem a triar les muntures que millor s’adaptin a les teves necessitats facials, d’estil i econòmiques.

 

No tots som físicament iguals, ni tenim el mateix estil de viure o de vestir.

A Ribes Òptic’s t’ajuden a escollir la muntura que millor s’adapti a les teves necessitats.

Donem importància a l’anàlisi del teu traç facial, per determinar la forma d’ulleres que més harmonitza amb les teves faccions. A més, tindrem en compte el teu estil de vida i necessitats específiques (al•lèrgies, materials especials, comunitats esportives i/o laborals).

 

T’assessorarem també, segons la teva refracció, quin estil de muntures et serà més funcional, tenint en compte en tot moment l’estètica de la ullera una vegada acabada.

Comptem amb una àmplia gama de marques i de gran stock a l’òptica per trobarla muntura ideal per tu.

 

Ribes Òptic’s recomana l’ús d’ulleres de sol per protegir els teus ulls i els dels teus fills. Cada any, aproximadament 3 milions de persones presenten ceguera per culpa de la radiació UV. Els ulls estan exposats als raigs UV els 365 dies de l’any, també encara que restem en indrets on l’exposició solar no sigui directe. Aquesta radiació UV té un efecte ocular acumulatiu, i sovint irreversible, podent accelerar l’envelliment cutani i provocar malalties oculars.

 

A Ribes Òptic’s ens preocupa la salut ocular dels més petits, ja que els ulls dels nens són molt més vulnerables a la radiació UV, degut a que el seu cristal•lí absorbeix fins a sis vegades més radiació UV que el d’un adult.

En el nostre centre disposem d’una gran varietat de models d’ullera de sol per a totes les edats

  •